marți, 17 iunie 2008

Hai România ! ! !


Peste aproximativ o oră naţionala de fotbal a României joacă un meci istoric împotriva reprezentativei similare a Olandei. De ce meci isoric? Pentru că băieţii lui Piţi au din nou şansa să scoată mii de români din casă şi să ne bucure după 8 ani de secetă la nivel de naţională. Olanda e prima în grupă, după ce a ridiculizat campiona şi vicecampiona mondială, Italia şi, repectiv, Franţa. Van Basten, antrenorul "portocalei mecanice" a anunţat că va folosi şi rezerve în meciul împotriva României pentru că Olanda e deja calificată în sferturile Euro 2008. Pe noi şi un egal ne poate califica în eventualitatea în care Franţa şi Italia vor termina şi ele meciul la egalitate. Cam acestea ar fi coordonatele unui meci care poate face istorie! Noi, ca români, suntem datori să sperăm şi să ne încurajăm echipa naţională până la capăt! Acum mă duc şi eu pe terasă în oraş să mă bucur de regalul fotbalistic! Închei simplu: HAI ROMÂNIA! Ne vedem pe blog după meci ca să discutăm deznodământul!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Deci ... dupa meci (Rom 0 - 2 Olanda) ... mi-e greu sa recunosc echipa Romaniei putea sa dea mai mult de la acest meci ,dar "prostia" jocului nationalilor a avut consecinte.Sa ne oprim putin asupra jocului.Mingea zbura dintr-o parte in cealalta a terenului de joc , fara nici un pic de logica din partea romanilor care pasau parca doar ca sa scape de minge. Adrian Mutu a gresit toate fazele , pierzand mingea din dribluri nereusite pe care fundasii Olandei le blocau fara nici o problema.Atat am avut de spus ,jocul MIZERABIL al echipei lui Piturca a adus cu el pierderea calificarii noastre.

Victor M.

Anonim spunea...

Dincolo de orice, trebuie sa recunoastem ca simplul fapt ca am jucat in aceasta grupa este o onoare pentru noi. Ca sa te bati cu "greii", trebuie in primul rand sa fii pregatit. Ca sa pretinzi victoria in fata acestora, trebuie in primul rand sa nu-ti permiti sa gresesti. In conditiile in care se afla nationala noastra, ca sa indrazneasca sa spere ca se vor califica mai departe, trebuia sa nu-si permita nici macar o singura greseala. Cu toate astea, au gresit enorm si arbitrii nu i-au iertat, asa cum era si normal. Dincolo insa de orice, portocala mecanica ne-a invatat ce-i ala football si cum se joaca. Sper sa fie in finala pentru ca aseara au demonstrat ca se poate juca ca niste adevarati zei. Jos palaria in fata Olandei si succes! Iar pentru Nationala Romaniei spun decat atat "un adevarat general nu este acela ce obtine victoria, ci cel ce stie cand este posibila". Deci, come back home si mai antrenati-va!

Bogdan Fălcescu spunea...

Victore, trebuie sa-ti dau dreptate. Am jucat haotic, fara pic de inteligenta tactica, iar ocaziile mari au fost de partea olandezilor. Se pare ca Piti a gandit gresit meciul din punct de vedere tactic. Da, jocul a fost groaznic pentru noi, suporterii. Pe Piturca a parut sa-l fi multumit prestatia echipei noastre, tinanad cont de declaratiile pe care le-a facut dupa meci.

Bogdan Fălcescu spunea...

Aiana, nu stiu daca e o asa de mare mandrie doar sa joci in compania unor forte ale fotbalului mondial. Rezultatele te fac mai puternic. Orice echipa ar fi putut juca in grupa asta, dar rezultatele ar fi facut diferenta. Cam asa e posibil sa fi gandit si ai nostri aseara si probabil de aia au fost niste "legume" pe teren. Dar viata merge inainte si Euro 2008 continua si fara Romania!